Bring ledelse og kreativitet i samspil


Kursuscenter

Få ny inspiration til dit lederskab

For ledere af alle slags virksomheder bliver det i efteråret muligt at fordybe sig på nye måder i de udfordringer og udviklingsønsker, som man kan have til sit lederskab. 

Få ny inspiration til dit lederskab


For ledere af alle slags virksomheder bliver det i efteråret muligt at fordybe sig på nye måder i de udfordringer og udviklingsønsker, som man kan have til sit lederskab. På Køge Handelsskole sættes rammerne for fire workshops - kreativt ledelsesfitness – for kreativ udfoldelse, eftertænksomhed og snak.

”Udviklende øjeblikke er fx det sted, hvor kreativiteten slippes løs, du tager en ’pause’ fra travlheden og oplever, hvad der er på spil netop nu. Med akrylfarver, photoshop eller ler som midler. Afsættet vil være dine oplevelser i hverdagen som leder og den inspiration, som du fx henter på uddannelse eller kurser i ledelse.” siger Merete Hansen fra Køge Handelsskole. Den 6. oktober åbner hun sammen med Vibeke Frost Laursen fra Kratgården dørene for den første workshop i ”Kreativt ledelsesfitness” på Køge Handelsskole. De følgende gange er 22. oktober, 5. november og 19. november. Alle gange fra klokken 10-16 i det kreative hjørne på Køge Handelsskole.

Ny dimension på teori
”Vi ønsker at skabe et sted, hvor tanker og sansninger har mulighed for at flyve på andre måder end de gør i vores ofte løsningsorienterede hverdag som leder eller på vores lederuddannelser. Gennem kreative processer berøres vi på et dybere følelsesmæssigt plan og vores indsigt og motivation bliver stærkere,” siger Vibeke Frost Laursen. 
Merete Hansen supplerer: ”Vi ved, at denne sansemæssige dimension er vigtig for vores læring og for, hvordan vi omsætter undervisningens refleksion og teori til vores eget handleberedskab”. Forløbet består af fire workshops med forskellige overskrifter – men ellers er der lagt op til fri leg. 

”Vi forudsætter blot, at deltagerne møder op med lyst til og mod på at kaste sig ud i det kreative arbejde. Man kan vælge at arbejde med Photoshop, ler eller akrylmaling, og vi guider alle uanset forudsætninger”, siger Vibeke Frost Laursen og fortsætter: ”I kreativiteten vendes tingene på hovedet, så vi får øje på ting, vi ellers ikke var i stand til at se eller sætter spørgsmål ved det, vi tror vi ved. Det ukendte. Svarerene, vi får, er derfor også ukendte. Vi etablerer kaos for en stund”. 
”Og det er netop der, vi skal frem til, for det giver mulighed for samtaler – eller ledelsesbaseret coaching - om netop det som den kreative proces åbner for,” tilføjer Merete Hansen.
Første workshop har overskriften ”Farvernes sprog” og det bliver en intuitiv opdagelsesrejse i farvernes verden, farvernes symbolik og indvirkning på vores følelser og tanker. Vores personlige farvepalet! Du kan få flere oplysninger eller tilmelde dig hos Merete Hansen på e-mail mh@khs.dk. Pris for alle fire gange er 8.300 ex. moms og dækker materialer, kaffe og te i løbet af de enkelte dage.

Fik ordblindeundervisning og hjælpemidler i arbejdstiden

Gratis ordblindeundervisning og lønrefusion til virksomheden

Ordblinde får hjælp til at læse videre

Køge Handelsskole og HF og VUC Roskilde-Køge samarbejder om at give de bedste tilbud til ordblinde

Haribo skræddersyr lederuddannelse til deres medarbejdere

Den Grundlæggende Lederuddannelse tilrettet Haribos behov

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge