LEDERLOUNGE - nyt netværk om ledelse, forretningsudvikling og uddannelse

Mød netværket og bliv inspireret i nyt netværk - LederLounge - på Kursuscentret v/Køge Handelsskole. Vi har fokus på ledelse, forretningsudvikling og uddannelse. Netværket skal give dig mulighed for at få inspiration hjem til din virksomhed og møde dygtige kolleger fra andre virksomheder. Det er en win-win hvor vi gør hinanden bedre!

Vi har alle en travl hverdag, men nogle gange giver det alligevel god mening at stoppe op, møde sit netværk og få ny viden og inspiration om de områder, som vi arbejder med til dagligt. Vi inviterer til møder i vores nye netværk med inspirerende oplæg og workshops, hvor du kan møde andre gode kolleger fra erhvervslivet og danne nye relationer.

Målgruppe og deltagelse

LederLounge henvender sig til ledere og specialister inden for HR, drift, forretningsudvikling, service mv. både i den private og offentlige sektor.

Det er gratis at deltage i LederLounge, men tilmelding er nødvendig. Der er no-show på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før mødestart.

Print information om LederLounge her

Tid og sted
Lederlounge afholdes 4-6 gange om året hos Kursuscentret KHS i Køge. Det vil veksle mellem morgenmøder kl. 8.30-10.30 eller gå-hjem-møder kl. 15.00-17.00

Møderne afholdes hos Kursuscentret KHS, Køge Handelsskole, Campusbuen 21, 4600 Køge.

Vi har flotte rammer at tilbyde og adgang til auditorium, tagterrasse og loungeområde, som vi glæder os til at byde velkommen til.

 

Vores kommende arrangementer:

”Atlas over professionelle samtaler”
Onsdag den 21. oktober kl. 15.00-17.00
(Udskudt grundet Covid-19)

Tilmelding og info
Klik på det enkelte arrangement ovenfor for yderligere information og tilmelding.

Du er også velkommen til at kontakte kundechef Gorm Johansen på tlf. 51802067 eller mail gojo@khs.dk for yderligere information.

Covid-19 forholdsregler
Vi følger myndighedernes retningslinjer og sørger for behørig afstand mellem deltagerne.

 

Kurser og uddannelsesforløb

Læs mere om kurser og uddannelsesforløb på Køge Handelsskole